Charakteristiky
Petr KomáreK (whiskyonline.cz):
| M & H (Milk & Honey) Elements Single Malt Whisky Red Wine Cask 46%: Poznámky z ochutnávky vzorku při online ochutnávce v roce 2021: V aroma se červené víno nezapře, je hodně aromatická, červené víno, sladká vůně vlhkého lehce nahnilého dřeva. Celkově příjemná, zajímavá a silně aromatická. V chuti zajímavá, trochu nezvyklé kombinace, ale zajímavě se v puse vyvíjejí. Lehká a dobře pitelná, ovšem hůře popisovatelná. Víno, vanilka, čokoláda, pak se začne více prosazovat dřevo, které se zvýrazní v dokončení. Celkově zajímavá, výrazná a dobře pitelná whisky. (25.3.2021) |
| Příjemná vůně vlhkého, už měkkého, dřeva nasáklého červeným vínem, hodně aromatická, sladká. Musí se k ní čuchat opatrně, nezahltí alkoholem, ale tou výraznou aromatičností. Příjemná, po chvíli se mi tam ještě přidávají oříšková čokoláda. V chuti mi nejprve přišlo víno, pak se ukazuje trocha vanilky, čokolády a po chvíli i výrazné dřevo, až trochu do hořkosti. Víno se v ní táhne od začátku až do konce. Pro mne trochu nezvyklá kombinace, je dobře pitelná, zajímavá, ale abych šel shánět láhev, to zase ne. (11.7.2021) |
| M & H (Milk & Honey) Single Malt Classic Whisky 46% Poznámky z ochutnávky vzorku při online ochutnávce v roce 2022: V aroma dřevitý med, zprvu výraznější aroma, ale po chvíli zjemní, zvýrazní se med, květinovost a stále medově nasládlé dřevo. V chuti med, znatelná mladost, květinovost, opět se přihlásí o svoje slovo trochu dřeva. A trocha mýdla? Připadá mi tam trochu umělé mýdlovitosti mladého destilátu. Do dokončení přejde s lehkou kořenitostí zakončenou čokoládou. Jako základní 3letá asi dobrá, ale ničím moc nezaujala. (30.3.2022) |
Recenze na whisky.nethar.cz:
M&H Classic
M&H Elements Sherry Cask
M&H Elements Red Wine Cask
M&H Elements Peated
M&H 2018 SC Benelux
M&H The Whisky Show London 2019
M&H Apex 2017 Rum Cask
M&H Apex 2018 Dead Sea
M&H Apex 2018 Ex-Alba
M&H Apex 2018 Pomegranate
M&H Apex 2019 Tequila Cask
M&H Apex Black 2019 Peated Sherry
text: petr komárek | web: fafík | datum poslední úpravy textu: 08.01.2023